Breakfast



Frukost på snyggaste manhattan-tabletten från svenskt tenn. Ett av dom väldigt få inköpen från vår lilla stockholmstripp.

Inatt har det snöat en hel del vill jag lova. Johan gick sent igårkväll ut och körde med snöslungan och när vi vaknade nu på morgon så hade det snöat minst lika mycket till. Tack och lov kom plogbilen strax innan han skulle iväg på jobbet annars hade han aldrig tagit sig upp nu när vi saknar fyrhjulsdrift på båda våra bilar. Mysigt med snö men lite omständigt blir det allt ibland.


Idag är jag hemma och ledig med barnen, Emil och Julia sitter och fiskar från det skrålande fiskespelet och Wilma leker med sina "pet shops". Känns riktigt skönt att slippa stressa iväg på dagis och jobb nu på morgon och istället sitta här inne i värmen och ta det lugnt med en tekopp och mysa med de små.
Ska städa lite idag och se till att fixa ett par kransar att sätta på dörrarna till vårt nymålade skåp, måste handla födelsedagspresent, mat och så ska vi ju se till att hitta på nåt skoj tillsammans också.  

Gissar att det är tre små finingar som snart vill ut och leka i snön så det är bäst att jag tar tag i dagen nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0