Hallen



Blev en hemnesbyrå från IKEA igår. Har en i sovrummet och älskar den och har länge velat ha en likadan till hallen. Tycker den är sååå mycket finare än den tråkiga malm-byrån som stått där tidigare.

Hej Söndag!

Har haft en riktig hemmadag idag, tvättmaskinen har gått non stop hela dagen och jag har städat och fixat hela dagen lång. Lite tråkigt men väldigt skönt såhär i efterhand då huset känns rent och fräscht igen.
Vi lämnde barnen hos mormor & morfar och farmor & farfar igår och drog iväg till ikea. Skönt för oss att åka själva och handla i lugn och ro och väldigt skönt för barnen att slippa sitta i bilen x antal timmar fram och tillbaka.

Vi köpte den vita hemnesbyrån på bilden, spegeln och den vita lampan som står på byrån. Lampan var ett riktigt klipp för endast 199 kr. Som hittat ju. Blev lite annat smått och gott också men det får ni se en annan gång. 

Ska strax koka lite lingonsylt och sen ska jag krypa ner i sängen och se "Svinalängorna" med en skål chokladglass. Ica´s "Trippel Chokladrippel" med vit och ljus choklad med bitar av mörk choklad och chokladsås. Ben & Jerry kan slänga sig i väggen faktiskt. Så god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0