Hello Barbie


Barbie´s 50 års samlardocka var vinsten som jag lyckades kamma hem från barnens hus tidigare i veckan. Kan väl aldrig finnas en docka som är så älskad och hatad av så många människor. Lekte själv med barbie´s som liten och nu gör även Wilma det. Visst är hon onormalt smal och väldigt sminkad, men hey jag tror inte det är avgörande för hur du blir som person beroende på om du leker med barbiedockor eller inte när du är liten. Tror inte heller att småkillar som leker med svärd eller andra leksaksvapen automatiskt blir farliga våldsmän. 
Nu ligger iallafall den här tuffa plastdockan inslagen i fint julpapper och väntar på att en viss liten 6 åring ska få öppna det på julafton.

God Morgon Fredag!

Här har vi hunnit vara uppe ett par timmar och ätit frukost och gjort så lite som möjligt på morgon. Har även droppat Emils ögon för första gången inför Måndagens synundersökning som han ska på. Ögonen ska droppas i 3 dagar, morgon och kväll fram till undersökningen och det är inte det lättaste då det svider lite att få dropparna i ögat. Man droppar för att pupillen ska utvidga sig och detta medför också att han kommer att se suddigt på nära håll och att avståndsbedömningen kan bli lite skev. Nyss när han skulle rita så gick det inte riktigt eftersom han det blev så suddigt när han skulle titta nära. Lilla stackaren min. Till våren är det tänkt att Emil ska operara sitt öga som han skelar med så det är därför det är nödvändig att droppa ögonen för att kunna göra den här undersökningen först.

Men så härligt med helg hörni!

I helgen ska här tapetseras i Emils rum, tapeterna ligger och väntar och på måndag kommer leveransen från IKEA så snart har han ett alldeles eget litet pojkrum. Så kul.
Förrutom tapetsering så har vi inga planer för helgen förrutom att laga riktigt god mat och bara ta det lugnt. Känns heeelt underbart. Nu ska jag fixa iordning vår minsta sessa för på en liten stund kommer farmor och farfar och hämtar henne för att åka iväg och fika och mysa en stund.

Ha en härlig Fredag nu allihopa och en riktigt bra Allhelgonahelg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0