Mera Stockholm




Här kommer ett litet bildregn från förra helgen då vi var i huvudstaden. Har precis tömt iphonen på bilder och det är inte bästa skärpan direkt men man ser ju vad det föreställer iallafall.

God Morgon Fredag

Lilla killen i familjen gjorde morgon klockan fem idag, tack och lov steg Johan upp med honom och jag fick sussa vidare en timme till innan det var dags för honom att dra til jobbet. Sitter med tekoppen i högsta hugg och har precis ätit en leverpastejmacka med rödbetssallad på. Mmmm va gott det var. Rödbetssallad smakar jul tycker jag.

I eftermiddag blir det mer jul för då styr vi kosan mot kvällens happening nämligen Christmas Extravaganza på Western Farm. Julshow, julmat och hotellövernattning känns som en riktigt trevlig början på helgen. Innan showen börjar ska vi göra ett besök på hotellets spa-avdelning. Oh så härligt det ska bli.

Satt förresten och kollade blocket igår efter "min lampa" som jag visade i tidigare inlägg, hittade ett par stycken men blev även upplyst om att glödlamporna som sitter i kostar 600 kr PER STYCK och vi snackar om att det sitter 30 lampor i den mindre varianten och 50 i den större. Hur kan det ens vara möjligt ? Nej jag får nog helt enkelt lägga ner den där drömmen. Snyft. Nej nu ska jag läsa en bok för de små innan jag sätter igång och gör lite helgfint, ska försöka få upp en gardin i Emils rum också så kanske ni får se det (nästan) färdiga resultatet sen.

Ha en underbar Fredag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0