Vår lilla Stockholmsweekend



Det bästa med att bo på hotell. Frukosten såklart. Wilma frossade i vindruvor (som hon älskar) och själv njöt jag till fullo av att få vraka och välja mellan allt gott och dessutom slippa disken.



Mor och dotter redo för att göra stan på Lördag morgon. Wilma köpte sig ett par "öronmuffar" dagen före som hon gärna villa ha på sig både inne och ute. Här i badrummet stod hon länge och väl och tvättade håret på sin nya sjöjungfru-Barbie som ändrar hårfårg.



Helt klart mammas tjej ;-)

Nu är jag back at Vasshällan igen efter en härlig weekend i Stockholm. Det har varit så mysigt att åka iväg bara jag, Johan och Wilma i ett par dagar. Vi har gått på stan i timmar, shoppat, ätit fantastiskt gott och bott riktigt bra. Vi bodde på ett elite-hotell bara ett stenkast från stureplan med bland annat SIA-butiken granne med hotellet. Kan säga att min jullängtan steg till en högre nivå efter att ha gått runt där inne och tittat på alla fina julsaker som tagits fram.

På kvällarna efter middagen så har vi dragit oss tillbaka på hotellrummet, legat i sängen, ätit godis och kollat på helgunderhållningen (Idol och "så mycket bättre"). Lördag hade vi bokat bord på den här relativt nyöppnade restaurangen inne i sturegallerian. Supergod mat och en kul grej är att man där även kan shoppa oljor, vinäger och annat som används i deras matlagning. 
 
Men det är häligt att vara hemma igen och ha hela familjen samlad. Ska hoppa i säng nu för imorgon väntar som vanligt jobb, dagis och skola, och även första utvecklingssamtalet för Wilma på hennes skola. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0