God Morgon





Regnet öser ner utanför fönstret och vi är bara inne och myser. Vi har druckit jordgubbssmoothie till frulle och softat länge framför barnkanalen. Just nu byggs det stad för fullt. Det är tågbanor, garage och små hus av lego och träklossar som trängs på köksgolvet.
 
Och ute så byggs det för fullt på vår blivande utbyggnad, trist för våra stackars byggjobbare att det ska regna hela tiden bara. Känner mig mycket lyckligt lottad över att få sitta inne en dag som denna.

Och kolla nu in lampan i vardagsrummet va! Den är trasig och ful och ska verkligen ut ur detta hus a.s.a.p men jag vet verkligen inte vad jag ska ha där istället. Någon som har ett bra förslag kanske? Den bör ju vara av större modell med tanke på rummets rymd. Nej dags att hoppa ur pyjamasbrallorna och ta tag i denna Onsdag!

Kommentarer
Postat av: emma

detta kanske skulle vara nått :-)



http://calinas.se/2011/08/10/fran-risboll-till-designad-papperslampa/

2011-09-20 @ 12:26:33
URL: http://pysseloknop.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Åhh tack för tipset. Lampan var riktigt cool men jag har varken tålamodet eller är vidare värst pysslig av mig så jag satsar nog på att köpa en färdig lampan :-) Vågar inte ens tänka på hur lång tid det skulle ta att fixa våran risboll på det viset. Tror den är ca 1 m i diameter så jag skulle nog få sitta en vecka, MINST :-D

2011-09-21 @ 21:35:44
URL: http://myhousemylifemywords.blogg.se/
Postat av: emma

:-)

2011-09-21 @ 21:48:29
URL: http://pysseloknop.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0