Efterlysning

Jag är på jakt efter några fina planscher eller tavlor. Jag vet inte VAD bara. Tycker det mesta man ser i alla bloggar och reportage är gammal skåpmat. Jag vill inte ha något från sennerholt, inga kakao-ögon eller någon färgglad plansch där det står "keep calm and carry on". Ge mig nåt nytt!
 
Tips?

Kommentarer
Postat av: Ken

Jenny - precis vad jag också tidigare tänkte och köpte 2 st gamla skolplancher, varav den ena är till salu - bara för att...jag har ingen vägg längre att hänga den på. Den är hur fin som helst (med fåglar "olika mesar" på)Jag kan fota planchen och lägga upp den på Fb om intresse finns.
Hej fr faster

Svar: Hej Kerstin! Jag har faktiskt spanat på skolplanscher ett par gånger på pappas jobb, tycker dom är jättefina men det känns som att dom inte skulle passa in riktigt till resten av möblemanget och övrigt vi har på väggarna. Älskar svartvitt i svarta ramar men samtidigt skulle det vara lite coolt med nåt riktigt färgglatt och abstrakt som kontrast till allt vitt :-)
Jenny

2012-08-24 @ 23:16:01
Postat av: LindaMi

Hör med tex Älvsby Tryck om att trycka upp affischer av dina egentagna bilder..
Tycker du tar riktigt fina bilder!!.. o så kan jag tycka att det är mycket roligare o personligare med bilder man fotat själv. =)
Hörde med dom för ett tag sen o det rörde sig bara om ca en hundring styck, om jag inte minns fel. Tyvärr har jag inte fått tummen ur att trycka upp några själv, men nångång snart hoppas jag.

2012-08-25 @ 22:10:40
Postat av: Therese

Hej! Har du spanat in fotografiska? där finns en hel del.

2012-08-25 @ 22:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0