Boktips?

 
 
 
 
En röd och fin pelargon står och pryder vårt gamla skruttiga cafébord. Hade planer förrut på att slipa upp det lite och stryka på ett par lager vitfärg, men nu börjar jag nästan gilla det där grånade gamla bordet så det får nog allt vara som det är faktiskt.
 
Har ägnat kvällen efter att barnen somnat åt en bok och en bytta Ben & Jerrys, väääldigt soft och skönt. Kan inte påstå att jag läst många böcker sista åren men nu är jag inne i ett riktigt läsflow och har sista veckorna avverkat den ena bra boken efter den andra. Lästips mottages tacksamt. Just nu är det Paganinkontraktet som ligger på nattuksbordet. Ser fram emot morgondagen, midsommar ska firas hos mormor och morfar där det ska ätas gott och spelas krocket. Förhoppningsvis till strålande sol från klarblå himmel. :-) 
 
 

Kommentarer
Postat av: pillan

Har precis avslutat paganinikontraktet, riktigt bra! Ska ge mej på de andra också i sommar! Läser nästan bara deckare/krimromaner och kan rekommendera Jonas Moströms alla böcker! Han har skrivit sju böcker den första heter Dödens pendel. Han är dessutom en gammal klasskamrat sedan gymnasiet :)

Kram P

2012-06-22 @ 18:29:34
URL: http://hemmahospillan.blogg.se
Postat av: Jenny

Tack för tipset snälla du. Ska kika efter Jonas Moströms böcker på adlibris :-)

2012-06-23 @ 08:53:13
URL: http://myhousemylifemywords.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0