Lördagmorgon


Här kommer ett par bilder som jag precis knäppte av inne i Julias rum. Vi har införskaffat en ny förvaringsmöbel till henne så att man lätt kan stuva undan alla dockor, mjukisdjur och annat småplock. Tidigare har allt legat i sånna där plastbackar på hjul från ikea men nu ligger allt bakom stängda dörrar så hipps vipps blev rummet mycket mindre rörigt. Skönt. Stängd förvaring is the shit helt enkelt! :-)

Så skönt det är med lite långledigt. Tycker det känns som Söndag idag men det är ju bara LÖRDAG, och idag strålande sol dessutom. I helgen ska det städas upp runt gården en del och även inomhus eftersom PT kommer på besök och ska fota här hemma till veckan. Idag ska jag fortsätta med att putsa fönster och det kommer att känns sååå himla skönt när det är gjort för fy så trist det är just att putsa fönster. Ett besök till lekparken och mjukglass i stora lass står också på agendan för dagen. Men nu frukostfix för små magar!

Kommentarer
Postat av: pillan

Hoppas du får en skön helg! Tyvärr så är vädret hos oss fortfarande under all kritik!! Men ikväll vankas middagsklubb så god mat kan jag iaf glädjas åt :)



Kram P

2012-05-19 @ 09:06:41
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: NEWPIC - alice

vad tycker du? :)

http://newpic.blogg.se/2012/may/vad-tycker-ni.html#comment

2012-05-19 @ 23:11:28
URL: http://newpic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0