Tuesday baby!

 
 
 
 
 
 
Några sista bilder från vår vecka i Side. När vi bokade resan så bokade vi också in ett besök från Lollo på valfri dag. Sååååå roligt att se barnens miner när Lollo knackade på dörren en morgon. Wilma tycker sig nog vara lite för stor för dessa figurer men småttingarna älskade det och tyckte verkligen att det var hur fränt som helst.  Ett tips alltså om ni åker till ett sunwing resort någon gång! 
 

Go´kväll vänner! 
 
Fy vilken huvudvärk jag haft sista två kvällarna, ikväll är det dock bättre, tack och lov. Är inte ofta jag har ont i huvudet men jisses vad jobbigt det är när man väl har det. Och ändå är såklart detta ingenting i jämförelse med stackarna som lider av migrän och blir helt handlingsförlamade av smärtan. Usch vad hemskt det ska vara.
 
Dagen har bestått av jobb och sedan den sedvanliga rundan för att samla in alla mina småtroll, idag fick vi dessutom med oss ett extra då Wilmas klasskompis följde med hem. Gympa för minstingen har också hunnits med ikväll men den här gången fick pappan i familjen följa med. Det är verkligen helt oslagbart gulligt när dom springer runt i sina rosa gympadräkter och leker lekar, har hinderbana och tränar kullerbyttor. :-)
 
Men nu duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0