Kosläpp


 
 
 
 
Bjussar på några bilder från helgen som varit. Helt galet fint väder har det varit och vi har hunnit med både det ena och det andra. Bilderna ovan är ifrån kosläppet på isaksgården som vi besökte på Lördagen. Alla blev bjudna på mjölk och nygräddade bullar som vi picknickade på i gröngräset och barnen fick springa på ett eget betessläpp och blev belönade med medalj efteråt. En kul grej och alldeles lagom lång utflykt då vi bara har cirka 1 km till kossorna. 
 
Igår var en fullspäckad dag från morgon till sen kväll. 07.00 var vi på sjukhuset för Emils andra skelningsoperation. Det gick bra och ögonen ser betydligt rakare ut nu än tidigare. Efter uppvak och att doktorn kollat så allt såg bra ut så drog vi iväg för lite mat och den utlovade belöningen på den stora leksaksaffären. På kvällen blev det ännu en sväng in till stan men då för att vårrusa med tjejerna. Det var såååå tungt att springa men jag är nöjd med tiden fastän jag hade hoppats på att vara 1 minut snabbare. Är så glad att jag tog tag i mig själv och började träna igen där sent i höstas. Att orka springa och att märka hur man blir starkare och orkar mer och mer uppe på gymmet är en otroligt härlig känsla. Sedan är man såklart inte alltid taggad och sugen på att ta sig iväg, men det är alltid värt det. Alltid.
 
Idag har jag putsat alla fönster invändigt, utsidan får vänta lite med tanke på allt det gula dammet som flyger omkring i luften för tillfället. Hela ovanvåningen är skurad och det har rensats och fejats. Blir hemma hela veckan med Emil eftersom han måste hålla sig lite i det lugna med sitt nyopererade öga. Har planterat fjärilslavendel och hunnit med ett armpass med Karro på gymmet. Jisses vad man hinner med när vädret är lite sämre. Skönt att få komma ikapp lite på hemmaplan. 
 
Nu ska här vikas tvätt och vattnas en blomma eller två.

Kommentarer
Postat av: pillan

Jamen visst är det toppen med träningen :) ! Hejja dej !
Ja de hälsobollarna är gudomliga, prova att rulla dem i kakao också och byt cashewnötter mot hasselnöt, yummie!!

Kram PIllan

Svar: Det ska jag absolut testa. Så kul när man hittar något som man kan äta som smakar fantastiskt och dessutom inte är onyttigt! :-)
Jenny

2013-06-05 @ 06:19:29
URL: http://hemmahospillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0