Mums!

 
 
 
 
Vilken härlig Söndag jag haft idag. Dagens brunch på grannstadens stadshotell med ett gäng glada brudar blev helt klart veckans höjdpunkt. Så mycket gott och så trevligt som det bara kan bli. Tänk att ibland går tiden alldeles för fort. 
 

Pelle Tott-loppet

 
 
 
Sötaste fina Wilman har idag åkt Pelle Tott-loppet för andra året i rad tillsammans med sin klass. Vi var såklart där och hejade fram henne i mål och tog ett par bilder. Stackaren har haft så ont i halsen och den där dumma hostan sitter fortfarande i och är besvärlig men åka skidloppet det skulle hon minsann INTE missa. :-)

God Morgon

 
 
Värmer upp med en bild på dagens tulpaner och en kopp te med ingefära och lime denna morgon när temperaturen ligger på bitande -25 C. Koppen + ett gäng till fick jag av svärföräldrarna på födelsedagen. 
Rejäla och fina. 
 
 

Från ett nystädat kök

 
 
 
I brist på annat så ger jag er mitt nystädade kök.
 
Ojojoj. Det här med att vabba med barn som är lite för sjuka för att vara på dagis/skola men för friska för att bara vara hemma och inne är inte alltid en hit. Har varit till doktorn på morgon för en kik i Wilmas öra (hon har klagat över ont i ena örat i helgen) och passade samtidigt på att låta honom lyssna på Emils lungor. Inga konstigheter utan bara vanligt virus konstaterades men nu har vi iallafall dubbelkollat och det känns bra då dom varit krassliga ett tag nu. Får se hur vi gör med vabbandet imorgon. 
 
Ser fram emot att Johan ska komma hem ikväll så jag får åka iväg och göra av med lite energi på gymmet. Förstår att barnen blir rastlösa för jag klättrar nästan själv på väggarna här hemma. :-)
 
 

Vabruari

 
Hemma och vabbar. Igen. Bjuder er på senaste vekornas instagram. 

Bästa starten på dagen


 
Vackert i Aaltovasen. 
 
Började dagen med ett pass på gymmet idag, har fått ihop 2 mil på löpbandet + styrketräning för hela kroppen denna vecka. Känslan efter ett riktigt svettigt träningspass är verkligen oslagbar och man mår ju SÅ BRA av att röra på sig ordentligt. Gäller bara att få detta att hålla i sig och inte slöa till vid första förkylning eller bacill som man åker på. Är alltid som jobbigast när man ska "börja om".
 
Har en febrig lilleman här hemma idag så vi har inga stora planer för dagen, ska laga någon god middag lite senare och ikväll sitter vi nog bänkade framför mellon. Nu ska jag iväg på en prommis i det fina vädret. Nollgradigt och soligt idag så man får se till att passa på att fånga dom där solstrålarna. 

Grattis till mig

 
Woohoo 29 år idag och ett år kvar till the magic 30. Älskar att fylla år :-)
Dagen till ära bjuder jag mina nära och kära på min alldeles egengjorda smörgåstårta. Den blev så fin tycker jag. 

I ♥ mateus

 
Sitter och spanar på porslin från mateus. Jag älskar verkligen detta porslin och skulle vilja ha en stor uppsättning med alla möjliga olika färger (utom möjligtvis röd, mörkblå och gul). Än så länge har jag ett stort vitt uppläggningsfat med spetskant, en stor turkos ostronskål, 4 vita mattallrikar med spetskant och 4 gråa assietter med hel spets. Nu vill jag ha mer. Frågan är bara om jag ska satsa på många av samma färg eller om jag ska blanda hejvilt? Besvärlig det där när man vill ha allt :-) Och tillbringaren är ju verkligen SÅ FIN.
Får nog sova på saken. 
 
Annars så har dagen bjudit på jobb, tårtbak och träning. En bra dag helt enkelt.
 

Semmeldagen

 
Home made och mycket lyckade blev semlorna som jag bakade idag. Hade lätt kunnat trycka i mig en fyra fem stycken men jag hejdade mig vid en och körde ett pass på löpbandet + lite benträning ikväll som kompensation.
Tror minsann att alla bakverk snart har sin egen dag, kanelbullen, kladdkakan, semlan, finns säkert fler också som jag inte kommer ihåg bara ? 
 
Nuuu mot sängen, tänkte försöka ta mig upp tidigt imorgon för att slippa den eviga morgonstressen, men vi får väl se hur det går med den saken :-)
 

Lite nytt till toan


 
Nya burkar, handdukar och badrumsmatta från H&M har flyttat in till toan. Badrumsmattan var dock den mest irriterande badrumsmatta som går att uppbringa. Liten som en handduk och far bara runt på golvet som en trasa. Helt värdelös. Men söt var den. 
 
Är lite småtrött idag efter en mycket trevlig tjejmiddag igårkväll. Det var knytis och temat var vegetariskt och jag kan bara konstatera att jag måste börja laga lite mer av just det vegetariska. Det var SÅ galet gott allting. 
Förrätten var smördegscrostinis med körsbärstomater, sedan fortsatte vi med jordnötsbiffar med jordärtkocksmos och en sallad på bland annat getost, valnötter och avokado. Till efterrätt åt vi pannacotta på vit choklad toppad med passionsfrukt. My GOD så gott allt var!
 
Idag har vi bara varit hemma, har städat lite och sett till att Wilma fått sin läxa gjord, på en stund är det dags för simskola för Emil men det får bli Johan som åker iväg med honom idag, jag ska se till att baka så jag får fylla upp frysen lite. En bra Söndag på alla sätt och vis.
 
 
 

Lillan

 
Var inne och kikade i min gamla blogg och kom över den här bilden på Julia när hon bara var någon månad gammal. Alltså hur söt kan man va?

Morning glory

 
 
 
Nu fångar vi Fredagen! 
 
 

Mello-Lördag

 
Soffan är intagen, mellon har börjat och jag ska strax hugga in på kvällens gotta! 

Atelier Provence Lavande

 
Hämtade ut ett efterlängtat paket fyllt med massa goa dofter häromdagen. Bland annat detta ljus från voluspa som nu står på hemnesbyrån i sovrummet och sprider en hääärlig doft. Det bästa med dessa ljus är att man inte ens behöver tända dom, det räcker med att lyfta på locket bara. 
 
Nu ska jag se till att Emil får på sig ett par byxor (han har ALLTID shorts på sig när vi är hemma) innan vi åker iväg för att hämta Wilma på skolan. Tror det får bli en Fredagsfika på café också.

RSS 2.0