Viktrapporten

 
-0,8 kg blev det denna vecka, totalt -1,9kg. Happ, det går inte så fort som jag vill att det ska göra men huvudsaken att det går åt rätt håll :-) 
 
 
Lillhjärtat med smoothiemun.
 
 
Emil är aldrig sysslolös, har han långtråkigt så klättrar han bara på väggarna, bokstavligt talat alltså. En stund senare åkte spiderman-dräkten på.
 
 
God Morgon Söndag
 
Har åkt på en förkylning deluxe så det var helt omöjligt att somna om när jag vaknade av att Emil steg upp 06.30 idag. Men det är rätt skönt att komma upp i tid på morgonen kan jag tycka. Att skrota runt i pyjamas, dricka den där tekoppen i lugn och ro och kanske gå tillbaka till sängen och kolla lite nyhetsmorgon. Det är härligt det! :-)
 
Igår åkte vi till stan allihopa för att handla lite nytt inför skolstarten, nytt fint block, pennor, ryggsäck, och lite kläder. Barnen fick också ta med sig från sina egna pengar att handla något för så det blev mjukisdjur till Wilma och Julia och Emil spenderade sina pengar på ett snorkelset. Vår lilla badkille, han ÄLSKAR verkligen att bada och är nästan mer under vattnet än ovanför så ni kan ju tro att han längtar efter Turkiet-resan och att få testa sina grejer.  
 
Idag blir det bara en lugn och skön hemmadag och ladda inför skolstart och jobb imorgon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0