Breakfast

 
 
 
Söndagsfrukost med nya mama som morgonläsning och regnet smattrandes mot taket. 
 
God Morgon!
 
Johan och Emil ska precis dra iväg för att åka skridskor och själv har jag inte kommit mig ur pyjamasen ännu, Söndagar är verkligen riktiga slappardagar och det är svårt att få något vettigt gjort. Ska iallafall börja med att städa undan lite så får vi väl se vad som händer sen.  
 
Ha en härlig dag!

Hello!

 
 Har provkört nya kameran lite idag och jag är MYCKET nöjd. Det blev denna skönhet från samsung. Måste bara läsa lite i instruktionsboken så jag lär mig alla finesser och allt man bör kunna.  
 
Och IDAG mina vänner är den stora dagen då jag bestämt mig för att ta tag i träningen igen. På Måndag är det jag som går och köper ett gymkort. Motivationen är tillbaka och jag känner riktigt hur jag längtar efter att köra slut på mig själv. ÄNTLIGEN.

God Morgon

 
Börjar morgonen med en dusch och nu en smoothie och ett kokt ägg framför datorn. Ljuvligt med Fredag!
 
Idag är planen att åka in till stan på eftermiddagen och kolla in en ny kamera. Jag är så less den stora klumpiga systemkameran, blir så sällan jag tar med den någonstans eftersom den tar sån plats och krävar att man har en ganska stor väska med sig. En liten smidig digitalkamera vill jag ha, gärna en som tar fantastiska bilder såklart. Någon som vet av en bra modell ? 
 
 
 
 

Sunday dinner

 
Dinner coming up! Min allra godaste pasta med räkor, tomater, ruccola, vitlök, parmesan och en helt absurd mängd citronpeppar. 
 
Hej Söndag!
 
Har precis förberett för middagen och väntar bara in Johan och Emil som varit på simskolan innan det är dags för käk här. Lääängtar efter pasta! 
 
Denna helg lär väl knappast gå till världshistorien som den roligaste jag upplevt på länge. Långt ifrån. Dock är alla våra fönster putsade på både in och utsida och det är såååå skönt att ha det gjort. Jag HATAR verkligen att putsa fönster. Annars så har vi umgåtts lite med vänner, barnen har åkt skridskor och Johan har varit på harjakt. 
 
Något man iallafall kan konstatera är att det var skönt med helg och att den alltid går alldeles för fort. 

A cup of tea

 
 
 
Nytt i tekoppen denna morgon är friggs ekologiska rooiboste med äpple, kanel & vanilj. Gott, och ett plus för fin förpackning såklart. Viktigt.
 
God Fredag allihopa!
 
Har sovit som en kratta inatt med en liten Julia som bestämt skulle ligga och pressa fötterna i ryggen på mig. Tur för henne att hon är söt och go som få, det kommer hon undan mycket med! :-)
 
Härligt med Fredag är det iallafall. Har inga planer för dagen mer än att fortsätta ligga här i sängen framför nyhetsmorgon med datorn på magen. Ett litet tag till iallafall för sen kommer nog någon att protestera och tycka att vi ska hitta på något. 
 
See ya later

Tuesday baby!

 
 
 
 
 
 
Några sista bilder från vår vecka i Side. När vi bokade resan så bokade vi också in ett besök från Lollo på valfri dag. Sååååå roligt att se barnens miner när Lollo knackade på dörren en morgon. Wilma tycker sig nog vara lite för stor för dessa figurer men småttingarna älskade det och tyckte verkligen att det var hur fränt som helst.  Ett tips alltså om ni åker till ett sunwing resort någon gång! 
 

Go´kväll vänner! 
 
Fy vilken huvudvärk jag haft sista två kvällarna, ikväll är det dock bättre, tack och lov. Är inte ofta jag har ont i huvudet men jisses vad jobbigt det är när man väl har det. Och ändå är såklart detta ingenting i jämförelse med stackarna som lider av migrän och blir helt handlingsförlamade av smärtan. Usch vad hemskt det ska vara.
 
Dagen har bestått av jobb och sedan den sedvanliga rundan för att samla in alla mina småtroll, idag fick vi dessutom med oss ett extra då Wilmas klasskompis följde med hem. Gympa för minstingen har också hunnits med ikväll men den här gången fick pappan i familjen följa med. Det är verkligen helt oslagbart gulligt när dom springer runt i sina rosa gympadräkter och leker lekar, har hinderbana och tränar kullerbyttor. :-)
 
Men nu duschen!

Wilmas rum

 
 
 
Inne hos Wilma denna morgon Kolla in kanske världens sötaste väggkalender från Cotton Candy. 
 

Höst it is!

 
 
 
 
Vilken härlig höstdag vi har idag, blåsigt, men riktigt varmt och skönt. Handlade lite höstblomster hos floristen när vi var nere på byn tidigare idag. Blev så fint när vi fick bort sommarblommorna som sett sina bättre dagar och det nya fick ta plats. Kalasfika hos lilla Maja har vi också hunnit med och en hel del annat fix ute på gården. Vi försöker få bort så många småprojekt som möjligt här ute nu så att vi kan ta det lite lugnare nästa vår och sommar och istället kan njuta av det färdiga resultatet. 
 
Nu vankas här middag och sedan en lugn och skön hemmakväll. 
 
 

Lördagkväll

 
Sådärja! 
 
Julia fick godkänt på BVC förrutom att hon såg liiite sämre på ena ögat. Vi ska göra en ny koll på synen på onsdag då det är Emils tur att träffa syster G. Blir inte förvånad om det visar sig att även Julia har en liten skelning och vi får köra lappträning även på henne. Nåja, värre saker har ju hänt men jag kan väl tycka att just skelningen hade dom inte behövt ärva från mig. 
 
Men så härilgt med Fredagkväll då! 
Har en gryta som puttrar på spisen och ett vinglas vid min sida. Senare ikväll blir det hyrfilm och gooodis. GÖTT!
 

Morgon på udden

 
God Morgon säger Emil.
 
 
 
 
Vilken ljuuuuvligt härlig morgon! Sitter i sängen med datorn i knät, en tekopp bredvid mig och nyhetsmorgon på tvn. Ute blåser det och ser sådär höstigt och ruggigt ut. Mys. Ska dock strax ta tag i dagen, städa av lite och sedan åka iväg med de två små till BVC för Julias fyraårskontroll. 
 
För övrigt så är jag sååå himla sugen på en massa nytt till hemmet just nu, kuddar, överkast, stolar, lampa till tvrummet, en maffig spegel till sovrummet osv osv. Hade varit trevligt om man kunde skita pengar faktiskt.
Nåja det ska helghandlas och en sväng in på handplockat ska jag väl få till under dagen iallafall. 
 
Ha en härlig Fredag allihopa! 

Vinteroveraller, check!

 
Wilma och Emil kan fortfarande ha förra årets vinterplagg men idag så beställde vi hem denna till Julia från Kappahl "Kaxs Proxtec" med mormor och morfar då dom var in till stan. Med rabatten på 25 procent så kostade den inte mer än 562:- Billigare blir det inte. Och då fick vi dessutom med ett trepack fingervantar ;-) 
Har hört mycket positivt om Kappahls vinterkläder och dom har fått rätt bra betyg i olika tester så jag hoppas att vi blir nöjda. Fin tycker jag den är iallafall. 
 
 
 
 
 
 
 

Ministars

 
 
 
 
Mina små ministars. Julia körde Lollo och Bearnie-sången och Emil Popular. 
 
Hej Tisdag! 
 
Hemma för tillfället efter jobb, dagis och skola men strax drar vi iväg till farmor och farfar för paltmiddag. Blir dock en kort middag för mig och Julia eftersom hennes barngympa är ikväll. Känner mig bara såååå trött och frusen idag, längtar efter att krypa ner i soffan lite senare ikväll med en kopp rykande het choklad och en eld som sprakar i öppna spisen. 
 
 Men först ska jag hitta den rosa gympadräkten och vattenflaskan och packa in alla ungar i bilen. 

Side Turkiet

 
Mina tre fina. Julia och Emil redo med backstagepass strax innan det var dags för ministars. Så sött så man smäller av ska ni veta! Wilma nöjdare än nöjdast med sitt "bling-bling-köp". 
 
 
Badbruden no 1
 
 
No 2
 
 
Och min alldeles egna lilla Tsatsiki.
 
 
Hähä ni fattar att dom där 2,8 kilona som jag gick ner före resan nu är tillbaka igen va ? Det som tog ungefär 4 veckor att tappa har jag nu lagt på mig på EN vecka. Bra jobbat måste jag säga. Men pannkakorna och croissanterna var goda och det var SÅ värt det :-)
 
Hemma!
 
Tiiiidigt, tidigt denna morgon landade vi här hemma efter en vecka i Turkey. Vi har haft det så bra, badat så det nästan har vuxit ut simhud mellan tårna, haft konstant matkoma, sovit och laddat batterierna inför en lång och kall vinter. Dom två stora fällde några tårar idag och ville inget hellre än att vi skulle boka in en ny resa dit igen. Själv tycker jag det är rätt skönt att vara hemma ändå. Jag ser ju liksom fram emot att ha lite höst, få plantera höstblommor, laga boeuf bourguignon och ha myskvällar med tända ljus. 
 
Nu är resväskorna tömda, tvätten tvättad och väskorna står packade inför morgondagen. Hello Vardag!

57,5 kg

Hade ju siktet inställt på att tappa 700 gram till idag men det gick alltså inte vägen.  Men 0,5 kg på 6 dagar är ändå helt ok. Fast lite irriterande är det såklart. 
Nästa invägning blir nästa Söndag och då kommer det nog INTE att visa minus på vågen :-)
 

RSS 2.0