Nu är det fredagsmys

 
 

Några syrenkvistar från min mormors syrener. Ska plantera några syrener själv men jag har inte kommit fram till VART ännu så det får bli en lite senare fråga. Men som dom doftar ljuvligt dessa lila blommor. 

 
Hej hej alla gamla och nya vänner!
 

Har precis kommit hem från stan, ville så gärna hinna förbi delikatessbutiken innan dom stänger för sommaren och handla på mig lite goda ostar så nu är det gjort och vi är åter hemma på udden igen. Blev även en tur till optikern eftersom jag upplevt att jag sett så illa sista tiden. Och mycket riktigt så åkte jag därifrån med ett par linser med ökad styrka och en inrådan att åka och kolla upp sockret på vårdcentralen. Har haft samma dåliga syn i måååånga många år men nu har den alltså blivit ännu sämre på väldigt kort tid så jag får nog lov att kolla upp det där sockret iallafall. Men det känns hur som helst helt underbart att äntligen se ordentligt igen. :-)

 
Nu kör vi tryffelsalami, grönmögelostar och rött vin. Fredagsmys in da house alltså :-)

Kommentarer
Postat av: Angela

Det lät riktigt gott med ostar och vin =)
Syrener luktar så otroligt gott.
ha en mysig kväll.
Kram Angela

2012-06-29 @ 21:07:14
URL: http://angelasand.blogg.se
Postat av: Lina

Hej!

Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
Ha en kanondag! KRAM // Lina

PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

2012-06-30 @ 08:24:06
URL: http://jolii.blogg.se/
Postat av: Ella

Fina foton :)

2012-06-30 @ 12:29:01
URL: http://duojagg.blogg.se
Postat av: Helena

Fina bilder och mysig blogg :)

2012-06-30 @ 15:07:21
URL: http://justbambi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0