Tips?



Årets julskiva som går varm här hemma just nu. Emil som tycker att julsångar är det dom sjunger i luciatåget på dagis är dock inte imponerad.



Söta söta lilla Wilma med sina chokladkalendrar i högsta hugg. Wilma hade klipptid bokad i fredags och fick själv bestämma hur håret skulle klippas och det skulle minsann vara kort och inget annat. Jättefint blev det, och bäst av allt, enligt Wilma, så går det mycket fortare att kamma igenom håret. :-)

God morgon Tisdag!

Sitter här med dom små och dricker varm choklad och lyssnar på "Sarah Dawn Finers" nya julskiva "Winterland" som går på repeat här hemma just nu. Är 21 minusgrader ute så det känns inte alls farligt att vara hemma och få hålla sig inomhus en sån här dag.
Emil har det betydligt bättre med hostan nu och har sovit hela natten utan jobbiga hostattacker men för Julia är läget ungefär samma som igår. 

Som jag skrev igår så ska vi göra ett ordenligt städryck idag, jag ska gå igenom lite lådor och rensa i förrådet nere i källaren. Känns bra att göra bort lite sånt när vi ändå är hemma och inte gör så mycket.

Ska också surfa runt lite och leta bra restauranger inför nästa helg då vi åker hit för en helg med god mat, shopping och den stora idolfinalen. Så om någon har ett bra restaurangtips hojta gärna till.
Nu vill Emil se Toy Story 3 så då ska jag passa på att smita ner en stund och fixa i förrådet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0