Drömmar om inredning



Är helnöjd över mina krukor med höstblomster som står på vår bro, speciellt denna kruka med den söta glaskoppen för värmeljus.

Livet rullar på i ett. Idag jobb, hämta barnen, hem och fixa med middag och sedan iväg på gymnastik med Wilma. Julia fick följa med den här gången eftersom J lovat Emil att åka och bada.
Känns skönt med kväll, har duschat, druckit nya favoritteet "vintersaga" och bläddrat i senaste "sköna hem". Är riktigt sugen på inredning, som ny soffa, matta, tavlor och mysiga kuddar. Och kanske framförallt en ny lampa till vardagsrummet, men där har jag fastnat lite, är ute efter en riktigt stor och det största jag hittat har en diameter på runt 60 cm. Eller så har dom kostat multum.

Nåväl. Sista arbetsdagen för veckan imorgon innan jag och barnen tar helg. Imorgon ska jag stiga upp tiiidigt som bara den och fixa mysfrulle till kidsen. Lite mittiveckanlyx kan väl aldrig vara fel! :-) 

VAB och en målad vägg



Detta är timmerväggen som blev målad i helgen, blev hela skillnaden tycker jag. Ikeaskåpet kommer dessutom till sin rätt nu när det inte är en ful furuvägg bakom.  Nu är det bara taket i badrummet och tvättstugan kvar som ska få sig några omgångar med vitfärg och sedan är all furufrossa väck i detta hus. Äntligen!

Hallå måndag!

Blev tidig hemgång från jobbet idag då dagis ringde och meddelade att Wilma fått feber och var riktigt hängig. Så vi har läst lite böcker och jag har hunnit tvätta och fixa lite medans hon legat i soffan och vilat framför barnprogrammen.

Funderar lite på vad man skulle ha gjort imorgon, jag blir sååå rastlös av att bara vara hemma, men putsa fönster invändigt får nog bli ett av projekten iallafall.
J var en ängel och putsade alla fönster utvändigt igår, han vet att det är bland det absolut värsta jag vet och att jag gruvar mig varje gång det ska göras så igår gjorde han ett ryck och det känns som en liten sten har lättat från mitt hjärtat :-)

Nu måste jag ta tag i lite middagsfix så vi får någon mat på bordet ikväll.

Fredagsmys

Underbara fredag!

Fredagar är alltid så himla härliga. Känslan av att ha hela helgen framför sig tillsammans med familjen, åka på små utflykter, god mat, och mys i soffan på kvällarna och, inte att förglömma, lååånga härliga frukostar. Love it.
Sitter just och sippar på ett glas rött medans J är ute med barnen, har precis förberett lite olika tillbehör till middagen för ikväll vankas det nämligen TACOS som är en av barnens favoriträtter.

Sen ska vi bänka oss i soffan, äta lite smågodis och titta på idol. Jo just det, vi ska måla en vägg också :-) Man kan inte BARA slappa, lite nytta måste vi få gjort också.

Vad helgen har att erbjuda återstår att se, vi tar den som den kommer helt enkelt. 

Nova Star


Fina vinterjackan från nova star ska mina två småtjejer få bära i vinter. Kanonfin om ni frågar mig!

Så var det måndag igen! Jag är inte en av dem som ogillar måndagar och återgången till arbetet, jag tycker snarare att det är så kul på jobbet att det gör mig faktiskt inte det minsta att påbörja den nya arbetsveckan.
Jag och barnen har precis ätit en tidig middag, blev rester från gårdagen, en supergod och mustig coq au vin-gryta som verkligen inte gick av för hackor.

Helgen har ägnats åt renovering, eller J har fixat medans jag skött markservicen och tagit hand om barnen. Fast jag har faktiskt målat ett skrivbord så en del har jag faktiskt bidragit med.
Den här gången är det barnens rum som fått sig en liten "makeover", vi är inte riktigt klara ännu, det är lite småfix kvar innan jag kan ta itu med det där sista och roliga som är höjdpunkten när man gjort om någonstans, men snart så!

Ikväll börjar "halv åtta hos mig" om och det är även premiär för svenska versionen av biggest looser.  Blir alltså en tvkväll blandat med målning för mig.


I mitt kök



Igår hämtade jag ut ett paket adresserat till mig, det var denna fina matta som jag längtat efter att få lägga ut s
en första gången jag såg den. Så fin!

God lördagmorgon!

Blev väckt av en liten Julia halv 7 denna lördag. Pigg och glad var hon så nu har vi varit uppe ett tag och myst i soffan tills dom andra barnen steg upp. Nu sitter vi vid köksbordet och barnen pärlar medans jag letar barnrumsinspiration och bloggar.

Julia fyllde 2 år i onsdags så vi har kalasat i dagarna tre, många som vill komma och gratta vår yngsta stjärna. Vi har äntligen tömt barnrummet uppe på leksaker och målat första lagret med vitfärg, blir stooor skillnad och jag längtar så efter att få börja flytta in sakerna och göra fint igen. Idag ska vi åka och köpa ett nytt golv in dit, har inte riktigt klart för mig vad det blir för golv mer än att det ska bli ett ljust, gärna vitt, golv.

Nu ska jag ställa mig i köket och fixa ihop ett gäng scones till mina älsklingar, sen ska vi äta en riktig mysfrulle innan vi gör oss iordning för denna soliga septemberlördag!

 


RSS 2.0