Vackert



Hemma på vår gård. Kan det bli vackrare?

God Onsdagkväll!

Blev ännu en hemmadag med lilla Julia, men nu är febern helt borta så imorgon är det dagis och jobb som gäller igen. Härligt!

Igår var det dags för besök på ögonmottagningen för Wilma och Emil. Det gick bra, barnen ser bra men både Wilma och Emil skelar. Emil skelar väldigt mycket och igår så blev det bestämt att han ska få glasögon för att det ska hjälpa till att "räta upp" ögat lite. Åkte direkt efter sjukhusbesöket till optikern så han fick prova ut ett par bågar. Söt som socker var han i allt han provade, han fick själv välja och det slutade det med ett par blå "bamsebågar". Han var hur nöjd som helst och det är huvudsaken.

Idag har jag och Julia tagit en ordentlig morgonpromenad sen har vi bakat morotskaka och bara myst på och pysslat lite här hemma.  Ikväll var det i vanlig ordning gympa för Wilma. Johan tog med sig Emil till badhuset så han också skulle få göra nåt skoj. Han har varit lite ledsen över att inte han får gå på gympa och simskola som Wilma gör. Inte så lätt när man är 3 år och är för liten för allt det roliga som Wilma redan hunnit börja med.

Nu ska jag göra mig redo för sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0