Bästa dagen på veckan!



God Morgon kära ni! Så ljuvligt med fredag och strålande sol från en klarblå himmel. Har precis ätit en skål fil med jordgubbar och har före det både hunnit med en löprunda, dusch (såklart), satt igång en tvättmaskin och tömt en diskmaskin. Gillar verkligen att vara effektiv och hinna med så mycket som möjligt på morgonen.

På en stund ska vi dra iväg till Korsträsk jag och barnen. Har bara två barn hemma idag för Wilma är och campar i Sikfors med en kompis och har sovit där från igår till idag. Var där en stund och badade på dagen igår och det var riktigt härligt.

Ikväll ska vi ha en liten fest här hemma, blir en räkfrossa med tjejgänget som ska iväg till Stockholm och springa tjejmilen i september. Ska bli superskoj. Har suttit och kikat i lite kokböcker och surfat runt efter smarriga drinkar och fastnade för denna "Mango Bellini" som såg riktigt god ut och lätt att göra. Men vi får väl se, kan bli nåt helt annat också.  Nej nu ska jag fixa lite här hemma innan vi drar iväg till stranden. Är redan 23,3 grader i skuggan så det kommer att bli VARMT idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0