Härliga dagar



Emil och morfar på Lappurträsket igårkväll i väntan på att storgäddan ska hugga fast på kroken.



Nöjd medlajör.

Man kan inte klaga på värmen som varit de senaste dagarna, runt 30 grader i skuggen har vi haft, förrutom idag då det inte var fullt lika varmt men riktigt härligt ändå. Igår hämtade jag barnen vid 12 och sen drog vi till badstranden där vi hängde i några timmar tills det var dag att åka hem och fixa middag. På kvällen åkte vi till mormor och morfar så att Emil skulle få åka ut en sväng och fiska.
Jag skulle verkligen vilja ha en båt, och inte någon liten fjuttig båt heller utan en som vi kan ha i havet och åka långturer med. En båt man kan sova och bo i alltså. Hur härligt skulle inte det vara!?

Idag har jag och Wilma varit och hälsat på på fritids en sväng och sedan direkt iväg och hämta upp de övriga syskonen + mormor för att springa knalleloppet. 
Det var tre mycket nöjda medaljörer som kalasade på saft och kaka efteråt.

Blev också en liten springtur i värmen idag, och hur svettigt och jobbigt det än var så är känslan efteråt oslagbar. Man blir glad av att springa helt enkelt!

Ikväll har vi myst i inglasningen med varma mackor, god sallad och rosé och lite senare en bit av "Uddens" goda morotskaka. Tänk att nu är det SEMESTER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0