Princess


Knäppte av några snabba kort på Wilma häromdagen, tanken är att det ska bli en liten fotovägg i hennes rum så småningom (ja jag gillar ju fotoväggar) Kommer nog att redigera bilderna till svartvitt, vill bryta av lite från allt det rosa och gulliga känner jag. Sen blir det inte bara kort på henne utan det blir lite blandad kompott med ett urval av bilder som känns fina och passande till hennes rum.


God Morgon Måndag!

Steg upp 05.30 och började dagen denna Måndagmorgon, så här är alla morgonbestyr redan färdiga och vi bara väntar på att det är dags att åka iväg till dagis, jobb och skola. Rätt skönt att få börja veckan utan en massa stress.

Och inte blev det något bak och fix igår inte så det får väl bli veckans projekt då. Är lite sugen på boken "Alla balla kalas" för lite roliga tips och trix för kalaset. En "kalasfin" vaxduk står iallafall på inköpslistan för det tycker jag är en såndär grej som gör mycket för att få till en fin dukning till kalaset. Såg att rusta hade en söt vit och rosarutig men den blev alldeles för liten till vårt bord. Nu ska vi börja klä oss alldeles strax så ni får se till att få en bra start på veckan nu allihopa!

Kommentarer
Postat av: pillan

Jättefina bilder på en söt tjej!!

Har varit dålig på att baka senaste veckorna... Behöver ny inspiration så tack för ett tips!



Kram P

2012-04-16 @ 14:57:25
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0