God Morgon


Påskpynt light blir det här hemma över påsken. Det är detta ägg från indiska och barnens alster från dagis som utgör påskpyntet här hemma. Ja och ett påskris såklart. Kvistarna i vasen är dock körsbärskvistar och inte något påskris om det är någon som funderar.




Gårkvällens middag fick bli våfflor med glass och jordgubbssylt till barnen stora förtjusning. Så löjligt gott. Vi missade våffeldagen i Söndags så vi tog alltså igen det igår istället.


GOD MORGON

Ni var dåliga på att gissa igårkväll så jag berättar väl helt enkelt vad det var som tillagades. Självklart var det första dubbelsatsen av den supergoda Jack Daniels-glazen. Vi siktar på grillpremiär till helgen och då ska givetvis köttet penslas med god glaze.

Har varit riktigt effektiv på morgon och hunnit tvätta, dammsuga och snart ska sängen renbäddas med nyinköpta och fräscha sängkläder. Idag ska jag fortsätta med tvättandet och försöka tvätta undan alla vinterkläder så allt kan hängas undan. Räknar nämligen kallt med att galonkläderna är det enda som kommer att användas nu fram tills det är dags för att plocka fram vårjackorna. Nu ska tvättmaskinen laddas igen så vi hörs senare helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: pillan

Den där glaze ska jag absolut prova framöver!!

Så fina dom ljusstakarna är och körsbärskvistarna är ju nästan finare än vanligt påskris!



Ha det gott //P

2012-03-29 @ 09:53:03
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Sofia/ Kreativ inredning

sv: Tack för din fina kommentar Jenny, så kul att höra att jag kan bidra med inspiration! Ägget från Indiska är verkligen supersött:-)



MVH

Sofia/ kreativ inredning

2012-03-29 @ 18:04:27
URL: http://kreativinredning.blogg.se/
Postat av: jenny

Pillan: Du MÅSTE testa att göra den här glazen. Den är verkligen supergod!



Sofia: Det är jag som ska tacka för härlig läsning! :-)

2012-03-30 @ 12:29:34
URL: http://myhousemylifemywords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0