Happy Halloween 2011











Här kommer några bilder från vår gårkväll. Utom sista bilden som är från i fredags då barnen just fått coola masker av sin farmor.

Hello Friends!

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan ? Här har vi hunnit vara uppe en stund och jag har precis satt barnen i arbete, dom sorterar för närvarande upp sina leksaker i olika lådor så vi har koll på vem som äger vad när det snart ska börjas tapeterseras i Emils nya rum och flickorna blir utan rum tills utyggnaden är klar. Emils tapeter har förvisso inte ens kommit än men dom borde komma nu till veckan så då ska dom skyndsamt upp innnan leveransen från ikea kommer.

Igår åkte Wilma och Emil till mormor och morfar och resten av familjen drog till Piteå för att se ut golv. Hittade ett golv som vi tyckte om så när det börjar närma sig golvläggning så ska vi lägga in en beställning. Blev ett ljust, ljust golv som var det närmaste vi kunde komma golvet i vardagsrummet. Vi gjorde även ett pitstop på "barnens hus" och handlade årets första julklappar. Känns ju bara såååå bra att ha kommit igång med det. Tyckte vi hittade riktigt bra grejer dessutom. 

Väl hemma igen fixade vi iordning inför kvällens halloween-middag. Blev Boeuf Bourguignon och en kladdkaka med polkacrisp till efterrätt. Kladdkakan var verkligen i sötaste laget, men vi gillar ju sött så den gick absolut ner. Efter middagen hade Johan fixat spökstig så då fick barnen klä på sig och gå ut och leta efter skatten. Wilma förklarade mer än en gång att hon minsann visste att det inte fanns några spöken och hon var faktiskt inte det minsta rädd. Haha. Emil och Julia tyckte det var desto mer spännande.

Nu ska här ordnas frukost. "Storfrukost" som Emil brukar säga. Sen ska jag ta tag i att fräscha upp hemmet, det behövs kan jag säga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0